Welkom bij homo-lesbo-bi koor Het Rozenkoor

Met ongeveer 25 leden zingen wij twee-, drie- en vierstemmige liederen. Deze variëren van klassiek tot pop, van droevig tot vrolijk, van ingetogen tot uitbundig, van Nederlands tot Russisch. De ene keer a-capella, de andere keer met pianobegeleiding. Tijdens onze optredens benadrukken wij deze verschillen op een smaakvolle wijze met visuele aspecten, die zijn bedacht door onze creatieve commissie. Onze koorleden houden van zingen én van gezelligheid. Dat betekent dat zowel de muziek als het sociale aspect voor onze koorleden belangrijk is. Hoewel wij geen auditie hebben, streven we gezamenlijk wel naar het hoogst haalbare muzikale niveau o.l.v. van onze dirigent, Evert, die het beste uit ons weet te halen. Elke repetitie wordt afgesloten met een gezellig drankje aan de bar voor degenen die dat willen.  Dit alles tekent de open sfeer binnen ons koor.

Elke zondagavond repeteren wij in het gebouw van Buurt en Speeltuinvereniging Amsterdam Zuid. Iedereen, die zich bij ons thuis voelt kan zijn/haar stem bij ons ten gehore brengen en na de repetitie nog gezellig nakletsen. Geïnteresseerd? Kom eens langs. Iedereen is welkom, je mag de eerste drie keer (gratis) mee repeteren, voordat je definitief besluit of je lid wordt.

Deze website kan een eerste kennismaking zijn met het Rozenkoor. Blader er eens rustig doorheen en bel of mail ons als je meer informatie wilt. Kom naar onze repetitie of optreden en wij zullen je met veel enthousiasme en plezier toezingen.

We zoeken nog een aanvulling op onze mannenstemmen, M.N BASSEN ZIJN VAN HARTE WELKOM.

website optreden