Practische informatie

Wil je lid worden?

Bijna iedereen kan zingen. Om lid te worden van Het Rozenkoor, lhbtiq+koor van Amsterdam, hoef je geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Wel moet je voldoende tijd en inzet hebben om de tekst en de noten te kunnen instuderen.

De uitvoeringen van het Rozenkoor hebben ook een theatraal aspect. De liederen worden in een mise en scene gezet; soms wordt er tekst voorgedragen en er worden simpele choreografiën uitgevoerd bij een aantal liedjes. Ook hiervoor hoef je geen ervaring te hebben, maar uiteraard wel de zin om hieraan mee te doen en de tijd en inzet om dit in te studeren.   

Zowel de muziek als het sociale aspect zijn voor de leden van het Rozenkoor belangrijk. Gezamenlijk streven we naar het hoogst haalbare niveau en de repetities worden afgesloten met een gezellige nazit.

Aspirant-leden mogen drie repetities komen meezingen voordat ze besluiten lid te worden. Na de derde repetitie zal onze dirigent een stemtest afnemen. Zo wordt bepaald in welke stemgroep jouw stem het best tot zijn recht komt.

Heb je belangstelling voor Het Rozenkoor en wil je lid worden, neem dan via email contact met ons op, zodat we je met meer informatie terug kunnen bellen of mailen. Je bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken of een avond op proef mee te zingen.

Repetities

De repetities zijn op zondagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het gebouw van Buurt en Speeltuinvereniging Amsterdam Zuid, Gaaspstraat 8 te Amsterdam.

Optredens

Het Rozenkoor zingt graag op uw feest of evenement. Voor informatie kunt u contact opnemen info@rozenkoor.nl .

Contributie

De halfjaarlijkse contributie bedraagt € 100,00 te betalen in januari en september. De maanden juli en augustus is er een zomerstop.

Donaties

De activiteiten van het Rozenkoor worden mede mogelijk gemaakt door de generositeit van onze donateurs. Wilt ook u donateur worden van ons koor, meldt u zich dan aan bij ons via e-mail: info@rozenkoor.nl