Wil je lid worden?

Bijna iedereen kan zingen. Om lid te worden van Het Rozenkoor, hét homo- en lesbokoor van Amsterdam, hoef je geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Wel moet je voldoende tijd en inzet hebben om de tekst en de mise en scene te kunnen instuderen.

Aspirant-leden mogen drie repetities komen meezingen voordat ze besluiten lid te worden. Na de derde repetitie zal onze dirigent een stemtest afnemen. Zo wordt bepaald in welke stemgroep jouw stem het best tot zijn recht komt.

Heb je belangstelling voor Het Rozenkoor en wil je lid worden, neem dan via email contact met ons op, zodat we je met meer informatie terug kunnen bellen of mailen. Je bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken of een avond op proef mee te zingen.

Repetities

De repetities zijn op zondagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het gebouw van Buurt en Speeltuinvereniging Amsterdam Zuid, Gaaspstraat 8 te Amsterdam.

Contributie

De halfjaarlijkse contributie bedraagt € 95,00, te betalen in januari en september. De maanden juli en augustus is er een zomerstop.

Optredens

Het Rozenkoor zingt graag op uw feest of evenement.
Voor informatie kunt u contact opnemen met George (voorzitter):
tel: 0615054250 of e-mail: info@rozenkoor.nl

Donaties

De activiteiten van het Rozenkoor worden mede mogelijk gemaakt door de generositeit van onze donateurs. Wilt ook u donateur worden van ons koor, meldt u zich dan aan bij onze penningmeester Marga via e-mail: penningmeester@rozenkoor.nl

Postadres:
Het Rozenkoor