Nieuwsbrief 2015

Hebben we in de Posthoornkerk gestaan met Cantate Amsterdam, zaterdag 7 maart.

Cantate Amsterdam is een jaarlijks terugkerend festival. Het wordt sinds 2005 georganiseerd voor Europese koren die gedurende een weekend in Amsterdam op verschillende plekken en combi`s van koren optreden.

Voor het slotconcert worden we al jaren gevraagd, waar we het Amsterdams (Roze) geluid laten horen met ons eigen repertoire en op verzoek afsluiten met Tulpen uit Amsterdam

Het is elk jaar een genoegen om te doen. Ons optreden wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen door het publiek dat bestaat uit alle deelnemende koren.

En 17 mei deden we mee aan de IDAHOT WAKE in de Oranje kerk

Deze Internationale Dag wake tegen Homo – en transfobie (IDAHOT) is al jaren in tientallen steden een begrip.

De Oranjekerk organiseert dit jaar voor het eerst ism Stichting LKP, de landelijke koepelorganisatie voor de christelijke  LHBT- beweging ook deze wake.

In deze wake staan we stil bij het geweld waaronder Lesbiennes, Homoseksuele , Biseksuelen en Transgenders wereldwijd te lijden hebben.