evert open tuinen jordaan

Evert van Malkenhorst

Vaste dirigent van het Rozenkoor

Geboren in Naaldwijk op 24-9-1958. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Groningen en speelde en zong toen melodieuze New Wave-muziek in verschillende bandjes. Na zijn kandidaatsdiploma in de filosofie studeerde hij Schoolmuziek aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam. Hij gaf enkele jaren muzieklessen in het reguliere onderwijs en schnabbelde daarnaast als zanger/gitarist. Tijdens een verblijf in Brazilië begon Evert met het dirigeren van koren.

Op dit moment studeert Evert hoofdvak Koordirectie aan het Conservatorium van Alkmaar bij Johan Rooze. Ook maakt hij regelmatig vierstemmige arrangementen voor koormuziek.

Naast het Rozenkoor dirigeert Evert nog meerdere koren. Kijk op zijn website voor meer informatie over Evert en zijn koren: koren van Evert.

‘s Zomers geeft Evert koorzang-workshops, sinds 2004 ook voor gevorderden.

Er is een vaste pianist die het Rozenkoor al jaren begeleid.