Cantate Amsterdam
Tijdstip: 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur
Plaats: Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126
Toegang: gratis

Cantate Amsterdam is een jaarlijks terugkerend festival. Het wordt sinds 2005 georganiseerd voor Europese koren die gedurende een weekend in Amsterdam op verschillende plekken en combi`s van koren optreden.
Voor het slotconcert worden we al jaren gevraagd en ook dit jaar zijn we weer eregast om met ons eigen Amsterdams (Roze) geluid het festival af te sluiten. Het is elk jaar een genoegen om te doen. Ons optreden wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen door het publiek dat bestaat uit alle deelnemende koren.
Zondag 15 januari 2017 Paradiso Korendagen
paradiso-2017
Optredens van 140 koren op zaterdag 14 en zondag 15 januari, de 31e editie alweer van de Paradiso Korendagen. Uit het hele land komen de koren om te laten horen dat zingen hun passie is en wij doen weer mee.

Op zondagavond, om 21:50 uur een try- out van nummers van onze nieuwe voorstelling in 2017: “Het Rozenkoor gaat vreemd”

Eerste Nederlands Roze koren festival
Het idee is om de Nederlandse variant te worden van Various Voices, elke vier jaar een korenfestival in een Nederlandse stad. Belangrijkste doel is elkaar te ontmoeten, te zingen en te genieten.Dit jaar zal de eerste editie genaamd Tutti 2016 op zaterdag 28 mei in Utrecht plaatsvinden.
De optredens zullen plaatsvinden in de buitenlucht op markante plekken in de Utrechtse binnenstad (Neude, Domplein, Stadhuisplein & Janskerkhof). Het muziekcentrum TivoliVredenburg fungeert die dag als thuisbasis en als concertlocatie.
Het Rozenkoor treed van 13:30 – 14:15 uur buiten op
en om 21:30 binnen, kaarten te koop bij Tutti
Tutti-flyer-A5zondurl-768x1090
Op 4 mei treden we op in het culturele programma 4en5meiamsterdam.
Met ons succesvolle muzikale theaterprogramma ‘Dansen op de vulkaan’ zullen uiteenlopende gebeurtenissen uit de roerige jaren twintig, de jaren van crises en de jaren van oorlog tot bloei komen. Laat u verrassen en waag de sprong naar het verleden.

Aanvang: 21.00 zaal open 20.30
Lokatie: Paleis van de Weemoed, Oudezijds Voorburgwal 15
Entreeprijs: €12,50
Reserveren op dansenopdevulkaan2015@gmail.com